Werken bij

Isatis Cyber Security onderscheid zich als een échte kennis expert op het gebied van security, compliance en privacy.  Wij hebben erg veel expertise in huis. Zo hebben we een unieke aanpak van compliance projecten waarbij we meerdere content sets hebben voor specifieke branches en specifieke normeringen (ISO27001, NEN7510, BIO, ISO27701, AVG, DigiD, etc.) gebaseerd op een integrale aanpak. Naast de inhoudelijke kennis hebben we ook een procesmatige aanpak hiervoor ontwikkeld gebaseerd op het zes-stappenplan.
We bieden jou veel verschillende mogelijkheden om je als expert te ontwikkelen én om kennis te delen. We hebben bijvoorbeeld een 2-wekelijkse kennisgroep compliance waarin we onze unieke aanpak en content sets samen blijven door ontwikkelen, een maandelijkse intervisie om cases te bespreken met je eigen collega’s onder leiding van een externe professional, verschillende masterclasses, softskilltrainingen, een buddy systeem om je aan boord te helpen wanneer je begint én natuurlijk een opleidingenbudget om al je kennis aantoonbaar te maken middels certificeringen. Ieder jaar maken we samen een persoonlijk activiteitenplan hoe jij je zelf kan ontwikkelen tot kennis expert en hoe je anderen daarmee zou kunnen helpen.

Daarnaast zijn we allemaal gewoon mens. In een gezonde organisatie mag je fouten maken en kun je je veilig voelen. Je mag elkaar aanspreken op je gedrag. Feedback helpt jou en anderen om te blijven verbeteren. Zo blijven we samen scherp en verbeteren we onszelf. Dat is het sociale gezicht van Isatis Cyber Security.

Het is onze ambitie om binnen een aantal jaren gezien te worden als een top 10 speler in de cyber security markt. En daar zijn we al behoorlijk goed mee op weg! Dat zie je aan de kwaliteit van ons werk, én ook aan het soort projecten en klanten die we hebben! Al veel klanten hebben we geholpen vanuit rollen als CISO, ISO, TISO, Privacy Officer, Functionaris Gegevensbescherming, Security Architect en Security Projectleider.

Wij willen de wereld (van onze klanten) veiliger maken. past dat bij jouw doelstellingen? Dan horen we graag van je!

“Als je nooit uit de bocht vliegt, rijd je niet hard genoeg” Mario Andretti

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s. We komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op via het contactformulier en we laten snel van ons horen.

Huidige vacatures

Medior security consultant

Isatis CyberSecurity is op zoek naar enthousiaste medior consultants voor (doorgroei naar) de rol van Information Security Officer, Security Compliance Consultant, Security Architect, Security projectleader en Information Security Auditor.

Meer over deze vacature

Senior security consultant

Isatis CyberSecurity is op zoek naar enthousiaste senior consultants voor (doorgroei naar) de rol van Corporate Information Security Officer, Lead Security Compliance Consultant, Lead Security Architect, Security projectleader en Information Security Auditor.

Meer over deze vacature