Werken bij

Een rol binnen het consultancyteam van Isatis Cyber Security kenmerkt zich door een aantal zaken. Deze zijn vanuit de visie van de gezonde organisatie onderdeel van onze dagelijkse praktijk. In de gezonde organisatie mag je fouten maken en kun je je veilig voelen. Je mag anderen aanspreken op hun gedrag en feedback helpt jou en anderen om te blijven verbeteren. Dat is het sociale gezicht van Isatis Cyber Security.

Veel van onze opdrachten zijn interdisciplinair. Dat betekent dat we vanuit onze integrale aanpak onze klanten cyber secure maken, helpen om te  certificeren en te voldoen aan en wet- en regelgeving.

We zijn als team ambitieus. We willen binnen een aantal jaren gezien worden als een top 10 speler in de cyber security markt. Hiervoor moeten we dus zorgen voor voldoende omvang, maar vooral ook voor voldoende kwaliteit. Deze kwaliteit borgen we door nadruk te leggen op opleidingen. Zowel vakinhoudelijk, op het gebied van certificeringen, persoonlijke ontwikkeling en consultancy skills. Om dit te ondersteunen zijn we een eigen train de trainer programma aan het opzetten. Daarnaast werken we allemaal één dag per kwartaal vanuit ons kantoor; de inspiratie dag. Vast onderdeel die dag is het uitwisselen van ervaringen en het delen van kennis met elkaar. Ook hebben we en aantal online kennisgroepen. Bijvoorbeeld hoe groei je succesvol door tot CISO; of hoe richt je een ISMS in met de Cyber Manager.

Past dit bij jou? We horen graag van je!

“Als je nooit uit de bocht vliegt, rijd je niet hard genoeg” Mario Andretti

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s. We komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op via het contactformulier en we laten snel van ons horen.

Huidige vacatures

Medior security consultant

Isatis CyberSecurity is op zoek naar enthousiaste medior consultants voor de rol van Information Security Officer, Information Security Consultant en Information Security Auditor.

Meer over deze vacature

Senior security consultant

Isatis CyberSecurity is op zoek naar enthousiaste senior consultants voor de rol van Information Security Officer, Information Security Consultant en Information Security Auditor.

Meer over deze vacature