Werken bij Isatis Cyber Security

Inhoudelijke kennis en passie voor het vak. Dat is waar het bij Isatis Cyber Security om draait.

Inhoudelijke kennis en passie voor het vak. Dat is waar het bij Isatis Cyber Security om draait.

We maken samen onze klanten succesvol. Hoe we dat doen? Wij zorgen voor grip op security en privacy. En we zorgen dat zij cyber secure én compliant zijn, want informatiebeveiliging beïnvloedt direct het succes van een organisatie. Zo helpt het om continuïteit te borgen, reputatieschade te voorkomen én creëert het extra kansen. Maar dat hoeven we jou als expert natuurlijk niet meer te vertellen.

We focussen op Kennis en Expertise, Teamgevoel en Impact maken bij de klant. Ga je aan de slag bij Isatis? Dan start je in een team met gelijkgestemden als het gaat om kennis en passie voor het vak. Ondanks dat je misschien wel alleen ‘bij de klant’ werkt, sta je er nooit alleen voor. Dit creëren we door goede ondersteuning, en gelijktijdig veel eigen verantwoordelijkheid. Door inhoudelijke kennisgroepen, intervisie, masterclasses en maandelijkse gesprekken nemen we de tijd om kennis met elkaar te delen. We hebben heel veel kennis vastgelegd, specifiek per branche. Hierdoor kunnen we als team vanuit één integrale visie ons werk doen en succesvol zijn. We communiceren middels korte lijnen en hebben oprechte interesse in elkaar; de behoefte om anderen te helpen is groot. Dit helpt ons als geheel én individu om over de volle breedte mee te groeien met actualiteiten in dit diverse vakgebied.

Maak samen met ons het verschil in een wereld waarin alles gedigitaliseerd wordt, en de dreigingen steeds groter worden. Onze consultants helpen organisaties in control te zijn. We maken de wereld van onze klanten écht veiliger, en dat is precies waar we het voor doen!

“Als je nooit uit de bocht vliegt, rijd je niet hard genoeg” Mario Andretti

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde collega’s. We komen graag met jou in contact. Neem contact met ons op via het contactformulier en we laten snel van ons horen.

Isatis is écht expert op gebied van Cyber Security. Jij straks ook?

Oprechte interesse

We nemen de tijd voor elkaar en helpen elkaar waar nodig. Er heerst hier een heel sterk teamgevoel. We organiseren vaak teamdagen en helpen elkaar door onze kennis en ervaring te delen.


Kennisdelen

Onderlinge kennisdeling is een belangrijke factor; we plannen regelmatig kennissessies, masterclasses, in over verschillende onderwerpen. En kom je aan boord krijg je support van een buddy en beginnen we met een bootcamp om onze aanpak te leren kennen.

Doorgroeien

Elke medewerker krijgt een opleidingsbudget om zich optimaal te blijven ontwikkelen. Misschien je CISM of LA 27001 halen?
Doen!!


Gezelligheid

We gaan informeel met elkaar om en weten daardoor goed wat er in elkaars leven speelt, zowel privé als zakelijk. Om de sfeer onderling goed te houden doen we aan leuke teamuitjes en activiteiten!

Gedreven

We zijn gedreven om onze missie uit te voeren. Met een proactieve houding, een bewezen aanpak én empathie richting onze klanten zorgen we ervoor dat dit keer op keer lukt.

Heel Nederland

We werken in heel Nederland, meestal vanuit huis of bij de klant. Iedere maand werken we samen vanuit een flexibele locatie. Dus ook bij jou om de hoek!


Onze klanten

Huidige vacatures

Security & Privacy Officer

Locatie: Heel Nederland

€ 3000 – € 6500
Bruto per maand

Meer over deze vacature

Medior security consultant

Locatie: Heel Nederland

€ 3000 – € 5000
Bruto per maand

Meer over deze vacature

Senior security consultant

Locatie: Heel Nederland

€ 4000 – € 6500
bruto per maand

Meer over deze vacature

Security
architect

Locatie: Heel Nederland

€ 4000 – € 6000
bruto per maand

Meer over deze vacature

Cases

Bravis Ziekenhuis

Met een team van senior en medior consultants hebben we het ziekenhuis compliant gemaakt aan de ISO7001, NEN7510, AVG én de ISO7701. Hierbij hebben we onze standaard integrale aanpak gebruikt (6 stappenplan) om samen met de klant en ons team succesvol tot certificering te komen. Belangrijke onderdelen hierbij waren o.a. het inrichten van de governance, het risicomanagement en het security en privacy incident management. Resultaat is dat de maturity van veel processen is verbeterd, dat de mate van beveiliging sterk is toegenomen én dat het ziekenhuis zélf veel heeft geleerd om compliant te blijven. Deze aanpak is ondersteunt door ons pakket zorgspecifieke content (90+ templates, richtlijnen, controls, vragenlijsten voor DPA en BIA etc.) en een gedegen ISMS tool, waardoor eea nu is geborgd binnen de gehele organisatie.

DUO

Bij DUO helpt onze senior consultant de klant op het gebied van Identity Acces Management. Binnen de organisatie zijn mee dan 300 applicaties in gebruik. Doel is om een gestructureerde inrichting van Identity Acces Management op te zetten en te laten implementeren door de betrokken applicatiebeheerders. Hierbij is het van belang da de verschillende uiteenlopende rollen aan de ene kant en de uit te geven privileges aan de andere kant op een eenduidige manier zijn beschreven in een RBAC matrix structuur. Een interessante afweging tussen de vrijheid vanuit de business en de behoefte aan standaardisering en voldoen aan de BIO en de AVG. Communicatie en vasthoudendheid is hier van het hoogste belang.
De Zorggroep

Isatis ontzorgt de Zorggroep op het gebied van Security en Privacy. We leveren een aantal diensten zoals FG-as-a-Service en CISO-as-a-Service. Onze FG heeft De Zorggroep geholpen compliant te zijn aan de AVG. Daarnaast helpen een senior samen met een junior consultant de klant om compliant te zijn aan de NEN7510. Hier gebruiken we ons standaard 6 stappenplan, onze zorg specifieke content én een ISMS tool. Dit gecombineerd met onze bijpassende projectmethodiek vormt de basis voor een effectief project en belangrijker; een hoger niveau van security en privacy!


Ringgemeente Nijmegen

We ondersteunen de gemeente Nijmegen, haar 6 ring gemeenten, het shared servicecenter (IRvN) én de omgevingsdienst (ODRN). Al deze partijen dienen compliant te zijn aan o.a. de BIO en de AVG en willen graag grip hebben op security en privacy. Vanuit de BIO zijn alle partijen verplicht technische maatregelen te nemen. De aangesloten gemeenten en dienst delen verschillende applicaties en nemen diensten af van de IRvN. Onze consultants hebben voor alle partijen een inrichting gedaan van de BIO met behulp van een handig ISMS tool. Hierbij worden alle centrale IB maatregelen van het shared service center automatisch doorgezet naar de aangesloten gemeenten, en hoef je alleen te zorgen voor de eigen maatregelen; veel minder werk dus. Verschillende dashboards helpen om effectief grip te houden op de mate van compliance van het shared Service Center. Daarnaast ondersteunen we ook de ENSIA rapportages en de activiteiten vanuit de WPG. Allemaal overzichtelijk vanuit één centrale workflow en ISMS tool.

Jouw collega’s

Paul

Algemeen Directeur

Gerald

Security & Privacy consultant

Jerzy

Security & Privacy consultant

Freek

Security & Privacy consultant

Dit zeggen jouw collega’s

``Werken bij ISATIS is alsof je in een familie wordt opgenomen. Fijne sfeer, er wordt goed naar elkaar geluisterd – en vaak komen er mooie initiatieven uit voort – en voor je eigen ontwikkeling is het een leerzame omgeving!``- Victor - Security & Privacy Consultant
``Een fijn team met prettige mensen met verschillende ervaringen die wel een doel hebben en dat is informatiebeveiliging/ privacy bij klanten verbeteren. Leuke en heel verschillende klanten!``- Aad - Security & Privacy Consultant
``Vele handen maken licht werk, een klein team dat dankzij de verschillende expertise complexe beveiligingsvraagstukken kan behandelen! Aad: Een 'platte' organisatie waardoor goed naar je mening/ wensen geluisterd wordt!``- Freek - Security & Privacy Consultant
``Bij Isatis krijg je ruimte om initiatieven en concepten uit te werken. Denk aan de awareness training van Freek (vanuit ``boefjes`` perspectief), de masterclass CISO van Aad, ``In Control``/Digitale weerbaarheid etc.``- Maarten - Security & Privacy Consultant
``Fijn zo’n informele omgeving. Je kunt grapjes maken met elkaar en het voelt als een soort ‘security’ familie!``- Gerald - Security & Privacy Consultant
``Mooie projecten en een open en ongedwongen sfeer waar men de ruimte krijgt om zich te uiten en ontwikkelen!``- Jerzy - Security & Privacy Consultant