
Binnen 5 minuten een risicoprofiel

Conform NEN7510 en ISO 27001

Bedrijfsrisico’s inzichtelijk zonder investering.

Voorkom risico op hoge boetes

Door specialisten in ISO, NEN en BIO
Het is niet eenvoudig om het cyber security risico precies te bepalen. Er zijn een aantal factoren die hierin meespelen:
Dreigingsprofiel: Met welke actuele dreigingen heeft deze organisatie te maken op het gebied van informatiebeveiliging en privacy bescherming.
Toepasselijkheid: De mate waarin de organisatie zelf moet zorgen voor de beveiligingsmaatregelen en beveiligingsprocessen.
Volwassenheid: Het volwassenheidsniveau van de organisatie in relatie tot security en privacy.
Weerbaarheid: Hoe goed de organisatie is beveiligd. Welke veiligheidsmaatregelen zijn reeds getroffen.
Impact: Hoe erg is het als een organisatie te maken krijgt met een beveiligings- of privacy incident?
Bereken uw bedrijfsrisico’s binnen 5 minuten

Hoe groot is mijn cyber security risico?
Wat is de schade die ik oploop als gevolg van een cyber aanval en hoe groot is de kans dat mij dat overkomt?
Stel dat ik me beter wil gaan beveiligen of anderen eisen dat ik aan een beveiligingsnorm zoals ISO27001 of NEN7510 voldoe. Kost me dat veel tijd en moeite of kan dit relatief makkelijk uitgevoerd worden.
Dit zijn legitieme vragen in een wereld waarin de cyber aanvallen aan de orde van de dag zijn en grote schade aanrichten, en waarin certificering eisen op het gebied van informatiebeveiliging steeds vaker aan organisaties opgelegd worden.
Onderstaand een aantal opdrachtgevers van Isatis Cyber Security:



















Vroeger een traject van dagen, nu een kwestie van minuten?
Om het cyber security risico en de mate van ISO27001 / NEN7510 compliance van een organisatie te bepalen zijn meerdere factoren van belang waardoor een uitgebreid onderzoek (scan) nodig is om hier in detail achter te komen. Zo’n onderzoek is gelijk een flinke investering.
Voor organisaties die zich eerst willen oriënteren is een wat minder gedetailleerd onderzoek ook voldoende.
Hierin voorziet de beveiligingscalculator. De calculator is gebaseerd op de eerder genoemde risico- en compliance factoren en maakt handig gebruik van internationaal gepubliceerde classificatie mechanismen om snel tot een resultaat te komen. Door het beantwoorden van een beperkt aantal vragen en het slim classificeren- en combineren van resultaten komt de beveiligingscalculator snel tot een goed algemeen inzicht in de situatie.
