Uw compliance is onze zorg: De Compliance Scan.

Wilt u voldoen aan ISO27001, NEN7510, NEN7512, NEN7513, BIO, BIC, BIHA, ISO9001, DigiD 2.0, ISAE3402, Medmij of aan een andere norm op het gebied van Informatie Beveiliging?

Om organisaties inzicht te geven in de huidige situatie op het gebied van Informatie Beveiliging wordt, in een aantal dagen tijd, een Compliance Scan uitgevoerd. In gesprekken met uw medewerkers brengen wij in kaart wat de belangrijkste aandachtsgebieden zijn om aan de norm te voldoen en welke security maatregelen eventueel genomen dienen te worden. Ook de relevante onderdelen van de AVG worden meegenomen. Hierbij lichten we de belangrijkste processen binnen uw organisatie door, en geven we aan wat de gevolgen zijn op juridisch, organisatorisch én technisch vlak.

Compliance scan aanvragen

De in het rapport opgenomen radargrafieken geven in een oogopslag een goed beeld aan welke thema’s uw organisatie wel of niet voldoet ten aanzien van het Informatie Security Management Systeem (ISMS) van de norm, aan de benodigde (technische) maatregelen uit de Annex van de norm én aan de (technische) maatregelen uit de AVG. U krijgt een overzicht waar de belangrijkste gaps zitten, en aanbevelingen over welke veranderingen u moet doorvoeren om aan de eisen te voldoen.

Indien gewenst kunnen we u op een efficiënte manier helpen met onze bewezen integrale aanpak. Met de Compliance Scan krijgt u concreet inzicht in uw bedrijfsrisico’s. En grip op uw security en privacy!

Voldoe jij al aan alle privacy wet- en regelgeving? Vraag een compliance scan aan.

Compliance Desk

De Compliance Desk ondersteunt security en privacy voor uw organisatie.

De Isatis Compliance Desk wordt 40 uur per week bemenst door diverse consultants die diepgaande kennis hebben van de diverse normen zoals de ISO27001, NEN7510, AVG en ISO27701, maar ook van de BIO, MedMij etc. Zij hebben ervaring opgedaan tijdens diverse implementatietrajecten voor klanten en zij fungeren bij diverse organisaties als (technisch)ISO, CISO, FG of security en privacy consultant.

Diverse medewerkers van Isatis Cyber Security zijn lid van het Nederlands Genootschap Functionarissen Gegevensbescherming  (NGFG) en/of hebben uitgebriede ervaring als (extern) Auditor voor certificerende instanties. Isatis Cyber Security zorgt er onder andere op deze manier voor dat haar medewerkers op de hoogte blijven van de laatste ontwikelingen m.b.t. privacy door sessies die bij het NGFG en de Autoriteit Persoonsgegevens gegeven worden.

Door gebruik te maken van de Compliance Desk van Isatis Cyber Security wordt uw organisatie ondersteund en worden de volgende zaken voor uw organisatie geregeld:

 • 40 uur in de week bereikbaarheid
 • 1 loket, 1 aanspreekpunt
 • Kenniscentrum
 • Snelle communicatie
 • Correcte en gecontroleerde afhandeling van vragen
 • Ondersteuning bij melden van meldplichtige datalekken bij AP
 • Ondersteuning bij vragen over compliance of privacy
 • Ondersteuning bij vragen over ISO27001, NEN7510, BIO, AVG, BIC, BIHA etc.
 • Support op de Cyber Manager (indien in gebruik)
 • Efficiënte ondersteuning van uw FG, ISO en/of CISO of invulling van deze rollen
 • Maandelijks online spreekuur

Isatis Cyber Security biedt ondersteuning bij o.a. onderstaande normeringen:

Compliance scan aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.